Hej då :)

Nu bär det snart av till falun. Känns helt sjuk när man tänker på att ikväll är jag i falun ;) eller asså imon kommer jag vakna i faluns hotell sängar;O) haha

jAja, tävlig på g, för er som har missat det.

Ta hand om er :)

Puss <3

Sov gott

Jaha frallan ligger och sover, nee inte sover men ska sova ;)

Har precis kommit hem från träningen, började dåligt då jag hade värsta hållen, inte bra inte bra:) men jag hade roligt ändå :)

Tävling till helgen, kommer bli såå jävla kul :) vi ses på Buffén brudar :=) <3


Sov gott :)


Onsdag morgon:)

är det bara jag som tror att det är tisdag idag?, helt sjukt :P men skönt att det är onsdag iallfall :) Idag blir det religion och sedan ska vi börja på vårat tema, wiho, typ ;).

Idag är det också dans, sjukt roligt, var ett tag sedan man träffade alla :) har sjukgymnastik också, ska välk försöka yra mig runt och ta bussen? men jag undrar om det inte tar lika lång tid att gå?

Jaja, ska fortsätta göra mig klar här, sitter framför spegeln på min pilatesboll ;) haha.

Ha en underbar dag :)

godmorgon

God morgon god morgon. IDag börjar skolan igen, dock ska vi till gbg så det blir kul :) Om jag inte går vilse då vill säga :)

Mina föräldrar har köpt en systemkamera :) <3 så nu blir bra med fotton på tävlingarna, wiiee :)

ja a man har ju inte skrivit här på ett tag ;) innan lovet skrev jag här, tänk då hade jag inte haft lov. utan hade lovet framför mig :) ajja inte hänga läpp för det, jag har haft ett underbart lov. Jobbar, solat, myst med älsklingen, myst med mario, träffat sis och jaa dansat.

Till helgen bär det av till Falun och tävlingen ska websändas :) Vill ni ha länken?

Ha det bääst :D


RSS 2.0