en vinnare

Hittade något smart när jag kollade efter mental träning :)

- en vinnare vet också att konkurrensen där ute hårdnar för varje dag och min träningsinsats idag kanske inte räcker i morgon. Jag måste jobba vidare på att förbättra alla mina kvaliteter och vara lyhörd och ödmjuk för nyheter inom träning, men akta sig för att direkt hoppa på alla nya trender som kommer.

- en vinnare har sedan länge insett att det går inte att vinna varje tävling eller varje match. Det viktiga är att inte tappa det långa perspektivet och i alla lägen kunna säga "att jag gjorde mitt allra bästa".

- en vinnare lär sig hela tiden nya saker, tar varje tillfälle i akt att lära sig av misstag eller förluster.
Hur ska jag agera nästa gång så att detta inte upprepas?

- en vinnare har en attityd som utstrålar optimism och entusiasm. En vinnare fastnar inte i det som har varit utan ser hela tiden framåt eftersom man vet att det går inte att göra om det som redan har skett. Däremot vet en vinnare att det går att påverka allt som sker framåt i tiden.

- en vinnare omger sig med personer som stöttar och uppmuntrar och undviker personer som stjäl energi och dödar drömmar.

- en vinnare har roligt och känner glädje och tacksamhet över att få förmånen att vara frisk och kunna utöva sin idrott oavsett på vilken nivå det än gäller.

Alfabetet :)

Yes, äntligen kan jag typ alfabetet ;) bra va?

Asså på teckenspråk ;)




Min kontring till dinos osmarta kommentar ;)

;)

http://www.youtube.com/watch?v=6EElqrgk4N0


Opps!

Ojdå vart försvann jag? Tur att jag hittade tillbaka eller vad säger ni? *HOST*

Iallafall så hade jag min första teckenspråks lektion idag, och det var otroligt trevligt :)  Känns väldigt seriöst när vi fick lära oss vårt första ord : ÖL ;)

haha

Vi lärde oss även "du är blåst"


För att vara lite seriös så lärde vi lite frågor och teckna sitt namn ;) på tors ska vi kunna alfabetet på 30 sek ;) haha. Sjukt kul var det :):)

Idag börjar dansen igen :) ska bli riktigt skönt och kul att se vad denna terminen har att erbjuda :D

Ha en trevlig kväll :)

En helt underbar dag

Idag är den en sån underbar dag, solen skiner, de luktar kogösel, bönderna är ute på åkrarna, fjärilarna flyger omkring och det är helt underbart strålande väder. Precis sån känsla som det alltid var första sommarlovs dagen när man var liten. När man stod där i badbyxa med handuken i armhålan och hink och spada i andra på väg ner mot stranden. 

Men nu är det lite skillnad, det är inte FÖRSTA sommarlovsdagen, Utan det är FÖRSTA skoldagen i 3an. Lite skillnad, vad har hänt med vädret? :P 

Jaja full fart mot sista året på gymnasiet :)

Städar:)

Idag är det min sista sommarlovs dag och jag städar :) kvällen bjuds på dans och hej dundrandes korografi ;) som jag hoppas vi kan komma på ;) haha.

Iallfall tycker det ska bli skönt att börja skolan igen på något sätt. Ska lära mig teckenspråk, hur ballt är inte de liksom?  Längtar :)

Annars så tänker jag göra som alla andra "dagens outfit", men asså varför ska man egentligen lägga ut vad man har på sig? Jaja ;) så här såg jag ut igår ;) Uch vad nördigt ;)


Mumsig tisdagsmys


Mums filibabbaaaa :)


Övningskört

Kl 07.30 satte jag mig i trafikskolans bil för att övningsköra. Wiee. Det var faktiskt kul ;) otroligt kul. Och det gick jätte bra :D haha wiee :)

Allt är wiee ;)

Ett steg närmare min bil ;)


Ny blogg

Denna fina blogg har den fina erika gjort :) såå besök henne :)

TAck så jätte mycket <3

www.eriikatorshed.blogg.se

wow

Helt chockad 43 st har varit inne på min blogg? fattar ni ;) haha, trodde jag hade kommit in på någon annans, men nee det är frallans underverk som har tagit vid :)

Kanske man skulle fundera på att göra en snyggare blogg? kan ju inte precis säga att min blogg tilltalar en.

Men den är rosa iallfall ;)

Frallan är forfarande sjuk och nu har hennes putte också blivit de (som det kan gå ;)), fast vi har nog uteslutit svininfulensan mina kära vänner(ni kan pusta ut), men någon infulensa är det.

I helgen blir det antagligen 25 års fest, om putte är frisk :) det ska iallfall bli kul, med lite party party.

Annars för övrigt känner jag mig tråkig idag och kan inte komma på något fantasifullt att skriva, så idag får det vara såhär.

Ha en bra dag :)

:)

Today is the day som jag tänker extra mycket på min Emma :) hon behöver lite värme just nu :)

Så hold on och be strong :=)

bara så ingen glömmer det...


15 Aug 2009

kom upp i 14 besökare igår ;) varav 12 är min mamma, 1 är min syrra och 1 är steve, typ :P HAHA

Fast ioförsig fick jag en anonym komentar igår, kan de vara någon som har tittat in från omvärlden? eller är det bara min snälla mamma som gör mig glad? Whatever, tack för du fyllde min dag med lite glädje.

Alla säger att jag och min syrra (caroline) är lika varandra, kanske vi är det?


T.ex.

*I nian blev jag för den mesta delen tilltalad med namnet Caroline.

* På ridtävlingar har vissa personer trott att mamma och pappa bara hade en dotter, alltså att enbart carro fanns och red två hästar. (de tyckte de var helt fantastisk att hon klarade av de)

*Vissa trodde vi var tvillingar på tävlingarna.

* Nu senast i sommar började jag jobba där min syrra jobbar (demensboende), fast på en annan avdelning. Min syrra har jobbat här i typ 4-5 sommrar jag hade min första sommar. Då kommer sjuksköterskan fram och undrar om jag vill ha deligering, och glad var jag och sa att de ville ja. Så sa hon "ja för du har väl jobbat här i några år nu"? så jag bara, "nee, men du tänker säkert på min syrra" OCh precis hon menade min syrra:P haha.

* När vi skulle sätta in pengar på banken hade vi med min syrras pass. Han som stod i disken trodde de var jag och tilltalade mig, undertiden som jag stog snällt sidan om mamma i min egna lilla värld. Han måste trott jag var konstig när jag inte svarade honom. MEn det var ju inte mina pengar? haha

Jaa så kanske är vi lika? Avgör själv:)  (tänk sis med sminket som jag) <3

                                                                                                                             


badkars problem;)

Tänk er ett helt underbart bubbelbadkar för två. Visst låter de underbart med tända ljus och få bada i bubblor.

Dock finns det nakdelar, som med allt ;)

Detta badkaret jag har måste blåsa rent "rören" efter att man har badat. och det låter ju jätte bra, om man är med på det. Det tjuter som in i och de tillfällena man sitter på toa, är man glad att man inte har trillar av toastolen av chocken.

Sen har vi den andra delen i kapitlet med, när man ska bada EFTER någon. Joo känns jätte bra och man har suttit där i några minuter, då kör sugen igång och det känns som att hela ballen, låren osv blir nersugna. Dessutom de fina röda "sugmärkerna" man får efteråt är inte heller så trevliga. Vad säger man till sin kille? ehh, de var badkares fel, den sög min balle? eh?

HAHa, onöding inlägg jag vet ;)  men men :)

Ligger i sängen..

...och inget mysigt är de.

Ja jag ligger i sängen, snyter mig var 5 sek och hostar var tionde. samtidigt som mina ögon rinner ;) låter bra va`?

Men har iallfall min Ipod som  stödjer mig ;) haha.

det är rätt sjukt för om en vecka har jag börjat 3, wiee:) tänk när jag gick på lågstadiet och tyckte jag var stor ;) haha

Vill träffa älskligen idag, men men :)

:)

Varför blir man alltid så satens sugen på att dansa när man är sjuk?

såklar så försöker man lite i smyg men ja, det slutar i hosta och utmattning efter bara någon sekund, haha bra va?

Iallfall något som gör mig lite glad är att jag ska köpa en Ipod :P vet jag ligger jätte efter men jag känner att just nu är de rätta läget :) har fått lön och får en till imon, så har lätt med pengar till en Ipod :) haha. sen ska jag spara ;) wiee

hur mår alla mina få läsare ? :P haha

Sömnig brutta

nu är jag trött och sömning, eller det är kasnke samma sak?

Sov gott iallfall :)


Hemma, sjuk

Jaa då var man hemma igen. Kom hem i Söndes men har inte orkat skriva ;) haha.

Som sagt när 130 dansare ska få sovplats på en dansskola, ligger man inpricip på varandra. Mycket mysigt, NAa ;)

och när 130 dansare samlas på en och samma plats, bytas bakterier i luften, låter logiskt va?

så i söndes var sjukt många dansare sjuka ;) haha Härligt, jag var en av dem, ännu mer härligt ;) eller inte.

Så nu har jag fått sjukanmäla mig från jobbet, tagit bort sjukgymnasten och strykt min körlektion, vettigt va?

Om dagarna sitter jag och nördrar sims, gud vad hade jag gjort utan det! haha.

Jobbar helgen så jobbar fre kväll, lör morgon och sön kväll. På sön är också min sista jobbedag för detta sommarlov. Sen börjar skolan den 20 :) 3an here I come!

Camp Gala

Åker på dansläger imon och kommer förhoppningsvis se ut så här när jag kommer hem ;) :)

http://www.youtube.com/watch?v=tEVyDmcF7u0




Packar

Jaa nu packar man ännu en gång för att dra iväg till härliga göteborg. Här väntas ett farfyllt dansläger i fyra dagar, vilket kommer bli otroligt kul :) ser fram emot de nya stegen :).

Annars idag så ska man jobba kväll :) sen morgon imon ;) haha. Har räknat ut att jag har totalt 7 arbetsdagar kvar, sedan är det lite ledigt i 3 dagar, tills skolan börjar.

Ibland kan jag fråga mig, vart tog sommarlovet vägen? andra stunden tänker jag vilket perfekt sommarlov jag har haft. JAg har tjänat massvis med goda pengar, rest utomlands, träffat kompisar, fått helt nya erfarenheter , fått underbara minnen, njutit av solen, njutit av havet (utomlands), träffat älsklingen som har flyttat till en lägenhet, jaa helt enkelt ett helt perfekt sommarlov, trots att det har gått fort. 

Nu väntar 3 året på gymnasiumet och jag ser fram emot detta år :) 

Jag är lycklig :)


RSS 2.0